preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Toimitilat

 HOITOPALVELUT

Löydät meidät helposti.
Vain n. 600m Iisalmen Prisman parkkipaikalta ja olet perillä.
Aja pohjoiseen esim. Pekankatua pitkin, käänny oikealle Antinkadulle. Toinen risteys vasemmalle ja olet Rovastinkadulla. Parkkipaikkakin on heti vasemmalla.
Toimipisteemme sijaitsee talomme pihapiirissä, sisäpihalla. Toinen talo oikealla, punainen tiilitalo, nro 4.
Lähes parkkipaikkaa vastapäätä.

Parkkipaikka on vapaasti asiakkaidemme käytössä, ilman ruuhkaisen taajaman pysäköintiongelmia ja pysäköintikiekkojen vaatimuksia.

Tilaa riittää isommallekin yhdistelmälle.
Asiakkaana on käynyt autonkuljettajia suurilla yhdistelmillä, karavaanareita ym. pitkän matkalaisia, joka ovat tarvinneet akuuttia aikaa matkalla.

Liikuntarajoitteiset voivat pysäköidä tarvittaessa omaan pihaamme ja vain muutamia metrejä, niin pääset plintille. Rappusiakin vain yksi!

 

Pieni ja kodikas hoitohuone odottaa sinua. 
Meillä hoidetaan kiireettömästi vain yhtä asiakasta kerrallaan.


Saat rentoutua hoitavissa käsissä ja pysäyttää arjen kiireen... 
Sulje puhelimesi ja ota itsellesi aikaa. 

 

 VUOKRAUSPALVELUT

Löydät meidät helposti.
Vain n. 800m Iisalmen Prisman parkkipaikalta ja olet perillä.
Aja pohjoiseen esim. Pekankatua pitkin, käänny oikealle Antinkadulle. Aja Antinkadun päähän ja käänny vasemmalle, Antinkujalle. Antinkujalla kolmas halli oikealla, talli nro 2.

 

 

Vuokrauspalvelut, noudot ja palautukset tapahtuvat täällä sopimuksen mukaan.
Antinkuja 8 talli numero 2.

 

Tiloissa tapahtuu vuokrauksien välissä myös kalustomme huolto ja korjaustoimenpiteet.
Pesemme ja desinfioimme esim. paljut jokaisen käyttökerran jälkeen huolellisesti, joten voit olla varma, että saat puhtaan paljun käyttöösi.

Toimipiste on avoinna vain sopimuksen mukaan.

 

TALLIVUOKRAUS

STARLIFE vuokraa tilavaa ja valoisaa tallia satunnaiseen tarpeeseen. Talli on käytettävissä, kun oma vuokrauskalustomme on asiakkailla vuokrattuna tai talli on muuten vapaa.

Tila on varustettu perusvarusteilla, joten tallissa teet helposti pienet asennus, huolto, korjaus, pesu - ja siivoustyöt, olipa sitten kyseessä auto, mopo, moottoripyörä, moottorikelkka, mönkijä, peräkärry, matkailuvaunu/auto ja tai vene.

Talliin mahtuu isompikin ajoneuvo sillä:
-Nosto-ovi on reilut 3,6m korkea ja leveyttä 3 m
-Pituutta on 8,7 m
-Leveyttä on 6,2 m
-Korkeutta on lähes 5 m
-Maksimi paine/rengas on 1660kg/rengas.
-Tallin leveys on kapeimmalla kohtaa n. 2,80m (portaiden luona). Vuodesta 2023 alkaen portaat sijaitsevat ns.vasemmalla reunalla, joten lattiatilaa on vapaammin käytettävissä.

  

-Tilassa on viihtyisä parvi, korkeus n.1.8 m (n.13,5m2), jonka alle jää tilaa 3 m. Parvella on wc, työpöytä, säilytystiloja, minikeittiö eväiden kylmäsäilyttämistä varten, ruokapöytä, jakkaroita, hella, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, kahvia ja saattaapa löytyä korppujakin…

 

  

Perheen pienemmille löytyy TV/dvd ajanvietteeksi, vanhempien tallissa puuhastelun ajaksi.Parvi tulee nosto-ovelle päin n.2,5 m takaseinästä. Parven max kuorma on 200kg/m2

   

-Tallin koko on 54 m2
-Kosteustunnistimella varustettu huippuimuri, kattotuuletin ja ilmankuivain.

 

 

 

TALLIN VUOKRAUS

Tunti varaukset 1-4h tapahtuvat sähköisenvarausjärjestelmän kautta. Ota yhteys STARLIFE puhelimitse  0440-672 729 tai sähköpostilla. Perehdy vuokrasopimukseen, hyväksy sähköisellä allekirjoituksella vuokrasopimus, maksa haluamasi käyttöoikeus talliin – niin saat pin-koodin oveen. Pääset sitten tekemään varauksia sähköisenjärjestelmän kautta tilaan. 
Voit varata ajan, mikäli näet vapaana olevia aikoja.
Vapaista tallivuoroista ilmoitetaan myös STARLIFE:n FB sivuilla, joten pysyhän linjoilla ja nappaa sopivimmat ajat itsellesi.

Tallivaraukset ovat:       1 h.
                                   2,0h.
                                   4,0h.
                   
Renkaanvaihdot

Pesut

 
Sytytyksensäätö

 
Hihnanvaihto


Sisustanpuhdistus


Polttimonvaihto

 

Löytyy:

-Pesuletku
-Sanko, pesusieniä
-Tunkki 3000kg
-Pukit 2 kpl
-Työkaluvaunu työkaluineen
-Paineilmakompressori
-Pulttipyssy
-Imuri

Ota omat erikoistyökalusi ja tarvikkeesi mukaan - niin saat työsi tehtyä.

 

Tallia on mahdollista vuokrata myös päiväksi klo 9-18 (pe klo 9-16) väliselle ajalle.

Viikonlopuksi pe klo 16 alkaen – su klo 12 saakka, jos on tarvetta isommille ja aikaa vieville töille tai tarvitset muuten lämmintä ja valoisaa tilaa.

Tällöin on reilua, että jokainen maksaa veden ja sähkön kulutuksensa mukaan. Voi olla töitä, joissa ei juurikaan kulu sähköä ja tai vettä – tarvitsee vain lämmintä tilaa.

Kylmävesi 4,10€/m3 -pyöristetään lähimpään täyteen kymmenykseen.
Lämminvesi 7,40/m3 -pyöristetään lähimpään täyteen kymmenykseen.

Sähkö 0,20 €/kwh -pyöristetään lähimpään täyteen kymmenykseen.

Perushintaan kuuluu 2 kwh sähköä, lämmintä -ja kylmää vettä 1 m3. Näillä pärjää jo pitkälle.
Tekee pienet työt ja pesee auton hyvin.
Nämä erillishinnoittelut siis käytössä päivän ja viikonlopun vuokrauksissa.
Mittarilukemat kirjataan ylös ennen vuokrausta ja jokainen maksaa vain käytön mukaan.

Päivän tai viikonlopun vuokraukset varaat näppärämmin puhelimitse 0440-672 729 tai sähköpostilla varaus@starlife.fi

Tallia on myös mahdollista vuokrata sesonki, tapahtuma, koulutus, näyttely/messu ym. käyttöön tarpeesi mukaan. Kysy tarjous?
Ja on tilassa ollut muuttokuormakin varastoituna lyhytaikaista säilytystä varten. Kuorma on helppo purkaa talliin vaikkapa jakeluautosta.

Kuinka toimin:

Olen halukas vuokraamaan tallia, miten onnistuu?

-Ota yhteys STARLIFE puhelimitse  0440-672 729 tai sähköpostilla. Sovi tapaaminen, tee vuokrasopimus, maksa haluamasi käyttöoikeus talliin, käy tallilla perehdytyksessä – niin saat pin-koodin oveen. Pääset sitten tekemään varauksia sähköisen järjestelmän kautta tilaan.

Varasin 4h ajan ja tarve oli 3h. Saanko palautusta 1,0h?

-Pyydämme käyttämään harkintaa ajanvaraukseen. Valitettavasti emme palauta ylimäärä aikoja/ maksuja. Keitä vaikka makoisat ”pajakahvit” ja ihastele aikaansaannoksiasi.
Yleensä käy niin, ettei aika tahdo riittää – aika menee tallilla nopeasti.

Haluaisin varata tallin vain yhdeksi tunniksi, vain yksi kerta. Miten onnistuu?

-Valitettavasti emme vuokraa tallia vain yhdeksi tunniksi. Vuokraukset tehdään tuntiperusteisesti 1-4h. Tällöin on mahdollista käyttää vaikkapa yksi tunti kerrallaan palvelua. Tämä edellyttää sarjakortin ostoa. Pienin sarjakortti sisältää 4h vuokrausta.

Kuinka kauan on sarjakortit voimassa?

-Sarjakortit ovat voimassa kuukauden ostopäivästä lukien.


Minulla on käyttämätön 10 h:n sarjakortti ja haluan käyttää kerralla 4 h, miten onnistuu?

-Onnistuu parhaiten varaamalla tilan käyttöön sähköisen järjestelmän kautta ja käyttää 4 h. Loput 6h voi käyttää myöhemmin, kun tarve yllättää. Sarjakortti on voimassa kuukauden ostopäivästä.


Milloin suosittelisitte valitsemaan sarjakortin ja milloin päivä tai viikonloppu vuokrauksen?

-Jos tarve on käyttää pienissä 1-4h:n pätkissä tallia, niin silloin ehdottomasti sarjakortti. 10 kerran sarjakortti onkin suosituin sarja. Antaa vapautta käyttöön ja ehtii jo kivasti päästä puuhastelun pariin. Voi käyttää tunnin, seuraavalla viikolla vaikkapa kolme tuntia. Viikko käyttämättä ja viimeisellä viikolla loput. Sarjakortti on voimassa kuukauden!

Päivä ja viikonloppu vuokraus on sopiva aikaa vieville projekteille, varsinkin jos tietää ettei tarvitse runsaasti sähköä ja vettä -tämä tulee yleensä edullisemmaksi.

Haluaisin varata tallin päiväksi, miten onnistuu?

-Ota yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla, niin synkronoidaan kalenteria ja varataan päivä. Tehdään vuokrasopimus ja käydään läpi perehdytys – niin pääset käyttämään tallia. Vuokrasopimuksen teon yhteydessä kirjataan ylös sähkö ja vesimittarilukemat ja jokainen maksaa vain käytöstään. Reilua, eikö totta?

Haluaisin varata tallin koko viikonlopuksi, miten onnistuu?

-Ota yhteyttä meihin puhelimitse tai sähköpostilla, niin synkronoidaan kalenteria ja varataan päivä. Tehdään vuokrasopimus ja käydään läpi perehdytys – niin pääset käyttämään tallia. Vuokrasopimuksen teon yhteydessä otetaan ylös sähkö ja vesimittarilukemat ja jokainen maksaa vain käytöstään. Reilua, eikö totta?

Voinko ottaa kaverini mukaan talille puuhastelemaan? Minulla on siis jo sarjakortti ostettuna.

-Kyllä voit. Kaverisi on tallilla sarjakortin/ vuokrasopimuksen haltijan vastuulla. 

Meitä on isompi porukka ja haluaisimme vuokrata tilan ns. kimppatalliksi/kerhotilaksi. Miten onnistuu?

-Vuokraamme tallia vain satunnaiseen käyttöön, koska oma tarpeemme on etusijalla. Tilaa vuokrataan, kun oma kalustomme on menossa vuokralla tai tila on muuten tyhjä.
Pyrimme pitämään toiminnan pienimuotoisena ja kävijämäärä on rajoitettu pieneksi tallin kunnon ja sen tavaroiden säilyvyyden turvaamiseksi.

 

TALLIN OHJEET, SÄÄNNÖT JA VUOKRAUSEHDOT

1.VUOKRAUSKOHDE

Talli sijaitsee osoitteessa Antinkuja 8 talli nro 2, 74120 Iisalmi. Liikenne halliin tapahtuu ainoastaan Antinkuja 8 pihaliittymän kautta ei ns. pihojen poikki. Pysäköinti on sallittu talliosakkeen kohdalla, sorastusalueella, rakennuksen suuntaisesti tallilla työskentelyn aikana. Ajoneuvojen pidempiaikainen pysäköinti/ jättäminen piha-alueelle ilman lupaa on kielletty.
Vuokraaja on STARLIFE Elämäsi hyvinvoinnin tähden- (Y-tunnus 1708340-4).

2.VUOKRAUSAIKA

Asiakaskohtainen ovikoodi toimii vuokrauksen ajan. Koodin saat, kun olet maksanut vuokran. Koodia ei saa luovuttaa eteenpäin ja vuokraaja on vastuussa ovikoodin käytöstä. Maksettuasi tallimaksun, saat pikaperehdytyksen, ohjeet, säännöt ja vuokrausehdot talliin. Tallista tulee poistua varausajan päätyttyä, jotta seuraava asiakas pääsee talliin ajoissa. Lisäaikaa tarvitessasi tai ongelmatapauksessa soita p.0440-672 729.
Jos talliin ei ole peräkkäistä varausta, on lisäajan varaaminen mahdollista. Varauksen voi tehdä myös sähköisesti.

 3.VUOKRAUSEHDOT

Tila annetaan käyttöön ainoastaan vuokranmaksajalle ja vuokranmaksaja vakuuttaa tilauksellaan tutustuneensa ohjeisiin ja tilavuokran sääntöihin, turva- ja käyttöohjeisiin ja sitoutuu noudattamaan niitä allekirjoituksellaan.
Vuokraaja sitoutuu lukitsemaan tallin ovet poistuessaan vuokraamastaan kohteesta hetkeksikin.
Asiakas ei saa päästää seuraavaa asiakasta sisään avaamalla hänelle oven, vaan seuraavan asiakkaan tulee avata ovi oman varauksen kautta. Mikäli käyttäjä päästää talliin muita henkilöitä oman varauksen aikana, on käyttäjä vastuussa heidän toimistaan. Tämä koskee myös huonosti/puutteellisesti suljettua ovea varauksen päätyttyä. Asiakas ei saa mennä talliin sisään, kuin omalla avauksella. Mikäli asiakas menee talliin edellisen käyttäjän ovenavauksella, voidaan asiakkaalta veloittaa 20€ ylimääräinen sakkomaksu.
Tupakointi on kielletty tallin sisällä ja oven välittömässä läheisyydessä.
Eläinten tuonti talliin on kielletty.

Peruutuksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen varaus@starlife.fi tai sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai viestillä numeroon 0440-672 729.

Vuokraajalla on oikeus perua varaus ilmoittamalla siitä viimeistään 3 vuorokautta ennen vuokra-ajankohdan alkamispäivämäärää. Tällöin ennakkoon maksettu vuokra maksetaan takaisin, pois lukien käsittelykulut (10,00 euroa / vuokraus). Mikäli peruutus saapuu alle 3 vuorokauden sisällä vuokra-ajan alkamisesta, ei vuokraa palauteta.

Vuokranantajalla on oikeus perua vuokrasopimus päättymään välittömästi, mikäli vuokraaja ei noudata vuokraehtoja tai käyttää vuokraamaansa tilaa laittomaan tarkoitukseen tai käyttöehtojen vastaisesti. Tällaisissa tapauksissa vuokranantaja ei ole velvollinen maksamaan jäljellä olevasta vuokrasta hyvitystä.

Vuokraajalla ei ole oikeutta siirtää vuokrasopimusta eikä luovuttaa irtaimistoa osaksikaan kolmannelle osapuolelle ilman vuokranantajan kirjallista suostumusta.

Vuokralle antaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, valmistuksen lopettaminen, liikennehäiriö tai muu sellainen este, jota vuokralle antaja ei voi voittaa ja estää kaluston tai koneiden tai sen varaosien tai itse tilan toimittamisen vuokralaiselle. Myös silloin, kun sopimuksen täyttäminen edellyttäisi uhrauksia, jotka ovat kohtuuttomia verrattuna vuokraajalle siitä koituvaan etuun, vuokraaja ei ole velvollinen täyttämään sopimusta. Vuokralle antaja ei ole velvollinen korvaamaan vuokraajalle sopimuksen täyttämättä jättämisestä aiheutunutta vahinkoa, ja vuokranantajalla on myös oikeus purkaa sopimus.

Vuokrasopimusta koskevat erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, asian ratkaisee Pohjois-Savon käräjäoikeus.

 4.SIISTEYS

Talli tulee olla samassa kunnossa lähtiessä kuin talliin tullessa. Ilmoita puutteista, siivottomuudesta, korjaustarpeista tai vahingoista heti ne huomattuasi puhelimitse 0440-672 729 (tai sähköpostilla varaus@starlife.fi. Voit myös ottaa kuvia puutteista/ongelmista).
Työkalut tulee olla omilla paikoillaan. Talousjätteelle on omat jäteastiansa.
Muut omat isommat roskat ja jätteet tulee itse viedä pois (esim. pakoputken jämät ym.)
Helposti syttyvien ja palavien jätteiden tyhjentäminen roskikseen on ehdottomasti kielletty! (esim. kuumat tuhkat)
Älä jätä omia tavaroitasi talliin vuokrauksen päätyttyä.
Puhdista öljyjäljet ja tahrat pinnoista ja lattiasta ennen vuokrauksen päättymistä.

5. ONGELMAJÄTTEET

Öljyjäte tulee hävittää asianmukaisesti. Öljyjen tai muiden nesteiden ja tai tukkeutumista lisäävien materiaalien esim. sahanpuru ym. valuttaminen lavuaariin ja tai lattiakaivoon on ehdottomasti kiellettyä!
Öljyn voi valuttaa omaan mukana tuotuun säiliöön/astiaan. Muista siis ottaa oma säiliö mukaan öljynvaihtoon!


6. NOSTO-OVI JA AUTON KÄYTTÖ HALLISSA

Nosto-ovi on sähköinen. Käyntiovi toimii ovikoodilla. Tallin ovia ei tule pitää auki pitkiä aikoja talviaikaan, lattialämmityksen jäätymisvaaran vuoksi (max 3min.)
Autoa ei saa pitää käynnissä hallin oven ollessa suljettuna, sillä huippuimuri ei poista pakokaasuja riittävän tehokkaasti. Auton käyttämisestä suljetussa tilassa aiheutuu hengenvaara tilassa oleville ihmisille.

7.TALLIN VARUSTELU

Perustyökalut ja varusteet näet tallilla.


8.NOSTIN JA MUUT TYÖVÄLINEET

Tunkki on pääsääntöisesti tarkoitettu henkilöautoille. Maksimi nostokyky on 3000kg. Tutustu nostimen käyttöohjeisiin ennen käyttöä. Turvallinen käyttö vaatii osaamista. Vuokraaja saa käyttää nosturia ja työvälineitä ainoastaan niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön, noudattaen niiden turva- ja käyttöohjeita. Käytä tukipukkeja, käyttäessäsi tunkkia.
Asiakas vastaa työturvallisuus ym. määräysten noudattamisesta. Nostimen ja muiden työlaitteiden käyttö on aina käyttäjän omalla vastuulla. Käytä tarvittaessa suojavarusteita.
Huomioi myös pesuvälineiden ja tarvikkeiden kunto, ennen käyttöä. Yhteiskäytössä olevat tuotteet saattavat naarmuttaa esim. auton maalipintaa. Välineiden käyttö on aina omalla vastuulla. Suosittelemme käyttämään omia työvälineitä.
Älä käytä laitteita, jos et tiedä mitä teet!

9. EI SALLITUT TYÖT HALLISSA

Tallissa on kiellettyä tehdä tulitöitä, maalata ja kotelosuojata/massata autoja ym. töitä, joista saattaa aiheutua tilaan pysyviä epäsiisteyksiä ja tilankäyttöä rajoittavaa haittaa. Esim. Isommat hiontatyöt. Ota ensin yhteys tallin vuokraajaan.
Veden suihkuttaminen tarkoituksellisesti kohti seinärakenteita ja parvea kohti on kielletty.
Oman painepesurin käyttö hallissa on ehdottomasti kielletty, runsaan kosteuden muodostumisen takia.
Parven ruokapöytä on tarkoitettu vain kahvitteluun ja ruokailuun. Käytä työskentelyyn työpöytää, kiitos!

10. KAMERAVALVONTA

Tallissa on tallentava kameravalvonta. Piha-alueella on myös kameravalvonta. Häiriökäyttäytyminen on alueella kielletty esim. autolla sudittelu/ renkaanpoltto.
Tallenteita käytetään ainoastaan varkaus, väärinkäyttö, riita- ja rikostapauksissa.

11. KÄYTTÄJÄN JA PALVELUNTARJOAJAN VASTUUT JA KORVAUSVELVOLLISUUS

Vuokraaja vastaa kaikista aiheuttamistaan välillisistä ja välittömistä vahingoista ja kustannuksista, joita aiheutuu vuokraajalle itselleen tai kolmannelle osapuolelle vuokraajan toiminnan johdosta. Vuokraaja vastaa yksin nosturin, koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden, työkalujen käytöstä vuokra-aikana, eikä palveluntarjoaja ole niistä vastuussa, eikä niiden toimintahäiriöistä/virheistä, eikä niiden aiheuttamista ongelmista. Vuokranantaja ei ole vastuussa vahingoista, jotka aiheutuvat äkillisestä veden tai sähkön katkeamisesta. Varmistathan veden- ja sähkösyötön sekä laitteiden toimivuuden ennen kuin alat autoasi pesemään / nostamaan. Katkoista pyritään mahdollisuuksien mukaan infoamaan ajoissa. Vuokraaja on vastuussa veden sulkemisesta sekä muiden sähkölaitteiden sähkön katkaisusta käytön jälkeen, kuin myös velvollinen varmistamaan ovien sulkeutuminen ja lukitus poistuessaan tilasta.
Tiloissa ei ole sallittua oleskella aukioloaikojen ulkopuolella ilman henkilökunnan lupaa.
Päihteiden käyttö sekä päihtyneenä hallin tiloissa oleminen ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä.
Palveluntarjoajan korvausvastuu rajoittuu aina korkeintaan maksetun vuokran määrään.
Vuokraaja on velvollinen korvaamaan palveluntarjoajalle aiheuttamansa vahingot, jotka koskevat kiinteistöä sekä kiinteää ja irtainta omaisuutta. Vuokraajalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen käytetty työaika. Vuokranantaja ei ole vastuussa mahdollisten liukastumisien, kaatumisien yms. tapaturmien aiheutumisesta hallin sisä- tai ulkotiloissa.
Vuokranantaja ei vastaa mistään terveyteen kohdistuvasta haitasta, mitä vuokralaitteen tai tallin käyttö on aiheuttanut.
Vuokranantaja ei vastaa mistään laitteen/koneiden, rakenteiden tai tilan käytön aiheuttamista onnettomuuksista, tapaturmista ja vahingoista. Vuokraajan on itse varmistuttava, että hänen vakuutusturvansa on riittävä.
Tallille tai muulle kalustolle käyttövirheestä tai muusta huolimattomuudesta ja vahingoista mahdollisesti aiheutuvien vaurioiden korjauskulut peritään tilan vuokraajalta.

12. SOPIMUSEHTOJEN VOIMASSAOLO JA MUUTTAMINEN
 

Sopimusehdot ovat voimassa 1.8.2021 alkaen toistaiseksi. Palveluntarjoaja voi muuttaa ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

13. TALLIIN TULO JA LÄHTÖ
PIKAOHJE:

Varaa itsellesi aika vuokrasopimuksen tekoon ja tilojen käytön perehdytykseen sähköpostilla tai puhelimitse 0440- 672 729. Tutustu perehdyttäjän kanssa tilan käyttöön huolella.

Voit varata vapaita aikoja sähköisen järjestelmän kautta. Vuokrasopimuksen yhteydessä kerrotaan sähköisenkalenterin osoite. Tuntivuokraukset aina 4 tuntiin vellon kautta, kiitos!
Päivä ja tai viikonloppu vuokraukset puhelimitse 0440 – 672 729.

Kun saavut hallille, syötä henkilökohtainen pin-koodisi käyntioven lukkoon. Nosta nosto-ovi kokonaan ylös ja aja sisään.

Työskentele tallilla ajanvarauksesi mukaan.

Siivoa kaikki tavarasi ja ota omat tavarat mukaan. Isommat omat roskat ota mukaasi. Varmista, että työkalut ovat omilla paikoillaan. Pese tiskit ja pyyhi parven pöytä, jos olet käyttänyt yläkertaa. Tarkasta myös autosi, ettei sinne ole jäänyt tallin tavaroita. (esim. hylsyavaimia ym. pientä)

Nosta nosto-ovi kokonaan ylös, peruuta autosi huolellisesti/ aja ulos. Varo muuta liikennettä ja huomioi nosto-ovenpielet/oven karmit. Käytä hyödyksi ns. apumiestä, näyttämään merkkiä peruutettaessa.

Pese mahdolliset öljytahrat lattiasta ja pinnoilta pesuaineella. Sulje vesihanat ja sähkölaitteet huolella.

Sulje nosto-ovi, varmista sulkeutuminen, sammuta valot ja poistu käyntiovesta. Lukitse käyntiovi omalla pin-koodillasi.Varmistu oven lukituksesta.

Ilmoita puutteista, ongelmista, vahingoista tai korjaustarpeista heti ne huomattuasi. (puh. 0440-672 729 tai varaus@starlife.fi)

13. ASIATTOMASTA KÄYTÖSTÄ JOHTUVAT MAKSUT:
• Siivoamattomasta hallista perimme siivoukseen käytetyn ajan mukaisen maksun. (60€/tunti) + mahdolliset muut kulut. Minimi veloitus on 50€.
• Halliin jätetyistä roskista perimme kierrätysmaksun 90€ ja kuljetusmaksun kaatopaikalle 70€.
Luvatta/yliajalle jätetyt ajoneuvot/ sopimukseton käyttö 120€/ alkava tunti - tällöin toimittaa tallista pois sopimus hinauspalvelumme, joiden kustannuksista vastaa yksin vuokralleottaja.

Hallin piha-alueelle keskeneräisten ja rikkinäisten ajoneuvojen jättäminen on ehdottomasti kielletty.

• Öljynerotuskaivon tai lavuaarin ylimääräinen tyhjennys 250€.

 


Powered by CMSimple | Login | Layout Kopio-Raksa 2018