preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

SUP-laudat

 

VUOKRAA SUP-LAUDAT IISALMESTA PÄIVÄKSI, VUOROKAUDEKSI TAI VAIKKA VIIKONLOPUKSI.

sup lauta 2017.jpg  stand-up-paddling-729824_960_720.jpg summer-1535105_960_720.jpg


Yarra SUP lauta 10.6 (320cm x 81cm x 15cm, 310L, 20PSI) on ylivertainen jokapaikan ja koko perheen sup lauta, niin teknisesti kuin melontaominaisuuksiltaan:
Yarra sup lauta on kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava suuren maksimipaineen (20PSI) ja 15cm paksuuden ansiosta.

Lauta on koko perheen SUP-lauta, joka on myös Joben malliston vakaimpia lautoja. Lauta on erittäin ketterä käsitellä pyöreiden muotojen ansioista, jolla perheen pienimmätkin pääsevät helposti sup-melonnan maailmaan. Keskeltä ja keulasta leveä muotoilu tuo lautaan vakautta ja kantavuutta, joka on tässä laudassa 120kg. Tämä sup lauta toimii siis erinomaisesti myös isoimmankin melojan alla ja matka etenee, eikä energia kulu rungon notkumiseen tai syvällä kyntämiseen!
Varmin valinta, jos aikaisempaa kokemusta suppailusta ei ole. Jobe Yarra 10.6 Laudalla pääsee myös hyvin joogailuun ja fitnessiin mukaan! 

Laudan päällinen on miellyttävää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen onnistuu liukastelematta. Yksi 20cm syvä keskievä pitää laudan hyvin suunnassaan. SUP:n kannessa on kiinteät kuminauhat tavaran kuljetukseen, neopreeninen kantokahva sekä laadukas Halkey Roberts-venttiili ilman täyttöön ja tyhjentämiseen. Melojan suositeltu maksimipaino 120kg, ja laudan paino vain 9 kg.

 

sup lautailijat.jpg     sup lauta 2017.jpg        sup-lauta pumppu.jpg

 Sisältää:

  • Kevyt, säädettävä alumiinimela(säätöalue 170-220cm)
  • Tehokas pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Nilkkaan sidottava karkuremmi
  • Veden pitävä kännykkäpussi
  • Kelluntaliivit

Lauta on helppo pakata omaan reppuun ja viedä mukana melkein minne vain.

 

        sup lauta reppu.jpg                     

SUP laudat on vuokrattavissa toimitiloissamme. Mukaan tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (Ajokortti, passi, kuvallinen Kela-kortti). Maksu pankkikortilla vuokrauksen yhteydessä, jolloin tehdään vuokrasopimus ja saat pikaisen käyttökoulutuksen ja opastuksen lautailuun. Laudat voidaan toimittaa joko kaupungin, Pursiseuran, Pappilan ja tai Pertun rantaan - niin halutessasi.

-Päivän vuokrausta suosittelemme. Saat jo hiukan makua laudasta ja voitte kaverin kanssa tehdä vaikkapa pienen SUP retken. (Vuokraus esim. haku aamusta klo 9 ja palautus illalla klo 20 tai sopimuksen mukaan.)

-Vuorokausi vuokraus on loistava valinta, mikäli haluat katsella vesillä esim. auringonnousun / laskun.

-Viikonloppu on hyvä valinta kaveriporukalle, pariskunnille ja tietysti itselle. Ehdit ihastella vesistöä ja rantamaisemia reilusti.

 LAUDAT ALLE JA MENOKSI!

sunset SUP lauta.jpg

 

Vuokrauspalvelut myös lahjakortilla. On huippu lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea kaapit täynnä...

 Kuva_lahjakortti_194x120px.jpg


Powered by CMSimple | Login | Layout Kopio-Raksa 2018