preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Paljut eli kylpytynnyrit

STARLIFE on Pohjois-Savon monipuolisin paljuvuokraamo.

    spa-palju rannalla.jpg

Meiltä vuokraat täydelliseen nautintoon ylellisen paljuSPA-kärryn.

Olemme tarjonneet asiakkaillemme parhaita paljukylpyjä hyvin varustellulla ja tyylikkäällä paljullamme. Olemme olleet suunnannäyttäjä vuokrattavien paljujen rintamalla ja nyt korotamme rimaa vielä reilusti lisää ylöspäin.

PaljuSPA-Kärry:

Se on nyt täällä!

Tiettävästi Suomen ainoa ja monipuolisin vuokrakäyttöinen paljuSPA-kärry, jossa kaksi istumapaikkaa on varusttu vesihieronnolla. Kummastakin vesihierontapaikasta löytyy neljä miellyttävästi hierovaa hierontasuutinta selkäosalle ja kaksi hierontasuutinta jaloille. Tehokas 320 litraa minuutissa vettä siirtävä hierontalaitteen pumppu takaa sen, että hieronta ei ole pelkää kutittelua, vaan oikeata vesihierontaa.
Lisäksi paljuSPA-kärrystä löytyy tehokkaita poresuuttimia kuusi kappaletta, jotka luovat nautinnollista kuplivaa tunnelmaa. Tarvitset vain normaalin verkkovirran (230V, min 10A).

Palju SPA-kärry

 


Ensimmäiset asiakaskokemuksemme ovat antaneet pelkkää positiivista palautetta. Kommentit ovat olleet:
-"Ihan huiput"
-"Mahtavan tuntuista"
-"Ihanat" 
-”Ihan kuin kylpylöiden porealtaassa”
-"Suomen paras palju!"
-
”Jacuzzi omalla pihalla”

Voiko tästä enää paremmin sanoa?

-Tämä elämys pitää itse kokea!

PaljuSPA-kärry on kevytperävaunun päälle rakennettu, 8 henkilölle suunniteltu. Paljun halkaisija on 180cm ja sen sisäosaan on valettu kuusi istuinta vedenkulutuksen ja lämmitysajan säästämiseksi. Veden tarve n.1200 litraa. Palju on hygieniaystävällistä muovia ja on näin helposti puhdistettava.

PaljuSPA:ssa on tehokas ulkopuolinen puulämmitteinen kamiina. Tehokas kamiina takaa nopean lämmityksen ihanteelliseen + 36-39 asteiseen kylpylämpötilaan. Lämmitysaika on vain noin 2 tuntia veden alkulämmöstä ja ilman lämpötilasta ja polttopuun laadusta riippuen.

Täydelliseen tunnelmaan löytyy valot niin altaasta, kuin ulkopuoleltakin. Voit vain rentoutua ja nauttia lämpimästä poreilevasta vedestä ja vesihieronnasta.
PaljuSPA on paras tunnelmanluoja, kaikkiin tilaisuuksiin. 

Luonnonveden käyttö paljuSPA-kärryssä on kielletty (esim. avannosta, lammesta, lähteestä, järvestä ym. uppopumpulla nostettu vesi, koska muta/humus aiheuttaa porejärjestelmälle hygieniaongelmia.)
Käytä vain ja ainoastaan juomavedeksi kelpaavaa vettä!

 

 

Miksi vuokrata paljukärry meiltä?

Muutama asia:

PaljuSPA-kärry on suunniteltu vuokrakäyttöä ajatellen ja kaskovakuutettu vuokrauskäyttöön.
Riittävän tehokkaalla kamiinalla. Kun toiset virittelevät tulia omavalmiste kylpytynnyreihin ja käristävät naapureita kamiinan savupiipusta tulevalla savulla usean tunnin ajan - niin tässä kylvetään jo!
Saat aina perehdytyksen vuokraukseen liittyvissä asioissa ja käyttöopastuksen. Mukaan myös yksityiskohtaiset kirjalliset ohjeet ja vinkit onnistuneiden elämysten rakentamiseen.

Jokaisen vuokrauksen jälkeen pesemme ja desinfioimme paljuSPA-kärryn huolellisesti lämpimässä hallissamme. Voit olla varma, että saat meiltä aina takuulla puhtaan paljun käyttöösi.

 Galleriassa näet kuvia ja voit fiilistellä tilanteen mukaan:

Sopii hyvin ympäri vuoden perheillan viettoon, lastenjuhliin, synttäreihin, polttareihin, pikkujouluihin, läksiäisiin, yritysjuhliin esim. ns. tyky-päiviin, häälahjaksi tai vaikka itselle rentoutumiseeni arjen kiireen keskellä…vain mielikuvitus rajana.

 

 Paljukylpy kiitokseksi talkoo ja seuraporukalle - vuokraa kylpytynnyri sinäkin ja nauti!

Mikä olisikaan parempi kiitos talkoolaisille kuin rentouttava ja poreilevakylpy raskaan talkoopäivän jälkeen. Kylpyvesi täyttyy ja lämpenee mukavasti työn ohella ja kun päivän työt on tehty, voidaan pulahtaa lämpimään vesihierontaan.
PaljuSPA-kärryn vuokraus on elämyksellinen tapa kiittää harraste, kaveri, seura ja tai talkooporukkaa tehdystä kaudesta tai työstä.

kylpytynnyri vuokraus kruunaa romanttisen hääpäivän

Romanttinen paljuilu kruunaa hääpäivän illan ja muistetaan vielä pitkään hääpäivän jälkeen. Saat työnnettyä paljuSPA-kärryn, vaikka aivan mökin rantaan tai kaupunkijuhlien pihaan, minne ikinä tahdot. 

vuokraa kylpytynnyri yllätysjuhliin polttareihin hääpäiväksi

Tai miten olisi yllätys kihlaus lämpimässä poreissa, tähtitaivaan alla?

starlife polttari -ja hääpaketti. Kylpytynnyri -ja paljuvuokraus Iisalmi ja lähiympäristö

Tarjoa polttari ja tai häävieraillesi mahdollisuus pulahtaa rentoutumaan lämpimään paljuun loppuillasta, kun jalat ovat jo uupuneet tanssimisesta. Juhlat joissa on paljuSPA-kärry, ei unohdeta. Ja jalat kiittää vesihieronnasta!

itienpäivä.pngKuva_lahjakortti_194x120px.jpg

Anna elämyskylpy lahjaksi lahjakorilla!

On huippu lahjaidea hänelle, jolla on jo kaikkea kaapit täynnä...

kylpytynnyrin vuokraus pikkujouluihin, jouluksi ja tai uudeksivuodeksi

Pikkujoulut lähestyy taasen tänäkin vuonna. Varaa elämyskylpysi ajoissa. Pikkujoulu viikonloput myydään pian.

Vuokraa paljuSPA-kärry ja nauti aattoillasta lämpimässä vedessä paljuillen, kun kodin lahjahässäkkä on rauhoittunut.

Tai mitenkä olisi uudenvuoden aaton vietto lämpimässä poreissa istuen ja rakettien väriloistetta seuraten?

 

  

 

Etkö löytänyt sopivaa pakettia?
Soita, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva paketti.
Meiltä räätälöidyt ratkaisut erilaisiin kokous, koulutus, harraste, hyvinvointi, tyky-päiviin yms.
Kysy lisää?

Varaa elämyskylpy puhelimitse tai sähköpostilla. 

 

HYVIÄ KYLPYNAUTINTOJA!

VAROITUS!!!
Talvella paljun portaat ja muu ympäristö ovat vaarallisen liukkaita, koska kylpijöistå roiskuva vesi jäätyy niihin!!
Huolehtikaa aina itsestänne ja muista kylpijöistä, ettei kukaan polta itseään kuumaan kamiinaan, savupiippuun tai nukahda ja huku paljuun.
Pullon avaaminen paljun laitaa vasten on kielletty. Paljun reuna lohkeaa ja pintaan tulee säröjä. Säröihin voivat loukata itsensä niin pienet kuin isommatkin kylpijät.
Älkää päästäkö lapsia valvomatta paljun läheisyyteen.

 


HUOM!

PaljuSPA-kärryn saa tyhjentää vasta, kun tuli on sammunut kamiinassa. Älä tyhjennä piha-alueelle, kadulle tai kävelytielle – ohjaa vesi letkulla muualle!

 

Kuinka toimin?

VUOKRAAMINEN ON HELPPOA

1) Tarkista puhelimitse ( 0440- 672 729 ) tai sähköpostilla, että onko paljuSPA-kärry vapaana haluamallesi ajankohdalle? 
Tarkasta myös palju SPA yhdistelmähoitojen saatavuus ko. ajankohdalle, mikäli olet tilaamassa lisäpalveluja?


2) Tarkista onko sinulla tarkoitukseen sopiva vetoauto käytössä? Meillä on mahdollista myös toimittaa kylpytynnyri haluamaasi kohteeseen.


3) Tee varaus sähköpostilla varaus@starlife.fi tai tekstaamalla/soittamalla numeroon 0440-672 729.


4) Saat varausmaksun laskun sähköpostiisi tai perinteisellä postilla. Teemme sitovan varausvahvistuksen kalenteriimme juuri Sinulle, kun varausmaksun suorite 30€ näkyy eräpäivään mennessä tilillämme ( FI0250680620093706). Mikäli suoritetta ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus ei enää ole voimassa. Toivomme, että kuitenkin ilmoitatte peruutuksestanne.
Palju SPA yhdistelmähoitojen kanssa kylpytynnyrin varausmaksu on 50€. Varausmaksut luonnollisesti huomioidaan lopullisessa laskun hinnassa.
Mikäli paljuSPA-kärry on vapaana, voit varata sen myös alle kolmen päivän varoitusajalla. Silloin riittää että maksat vuokran (ja lisäpalvelut) välittömästi esim. pankkikortilla tai käteisellä kylpytynnyriä noudettaessa. Maksamalla maksun hyväksyt vuokraehdot.


5) Vuokraus hetkellä allekirjoitat vuokrasopimuksen ja saat kirjalliset käyttöohjeet mukaasi.
Mikäli haluat tuotteen toimitettuna, niin laskutettava kilometrimäärä tarkastetaan tarvittaessa Googlemaps palvelun avulla.

 

Lataa käyttöohje

 

Kesäjuhlat tulossa, mutta sääsuoja puuttuu?

Vuokraamme erilaisia paviljonkeja, tori -ja markkinatelttoja ym. katoksia eri tapahtumiin. Esim. 2x2, 4x6, 4x8 yms. Kysy lisää? Myös toimitettuna ja tarvittaessa pystytettynä.


Powered by CMSimple | Login | Layout Kopio-Raksa 2018