preloadingpreloadingpreloadingpreloadingpreloading

Koirahieronta

Yleisiä syitä koiran hieronnalle ovat lihaskireyksien ja -jännitysten vähentäminen, lihasten joustavuuden ylläpito ja lisääminen sekä voimantuoton 
palauttaminen. Hierottaessa lihas rentoutuu, verenkierto ja aineenvaihdunta tehostuu. Lihaksiin kertyneet kuona-aineet saadaan näin liikkeelle ja poistumaan lihaksista. Hieronta vähentää turvotusta ja kipua sekä ylläpitää notkeutta ja koordinaatiota. Koiran liikkuminen helpottuu ja olo paranee.

Koiran hieronta voi olla itsenäinen hoito, osana terveen koiran lihashuoltoa. Tavoitteena on tukea suorituksen jälkeistä palautumista ( metsästys tai treeni/ kisakausi) sekä lisätä hyvinvointia. Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä lihasvammojen syntyä.

 

koirahieronta iisalmi.jpg
Vetikö metsästyskausi koirasi jumiin?
Kokeile koirahierontaa!
Koira hieronnassa
Leevi koira hieronnassa.
aktiivi koiran hieronta.jpg
Vetikö kisakausi koirasi jumiin?
Kokeile koirahierontaa! 

Koirahieronnalla voidaan nopeuttaa trauman tai leikkauksen jälkeistä koiran kuntoutumista, auttaa koiraa parempiin suorituksiin ilman vammoja, tai helliä vain ja tuoda hyvää oloa kotikoiralle. Sairaan tai vammautuneen koiran hieronta on osa sen paranemista jouduttavaa kuntoutusta.

Monet koiran käytösongelmista voivat johtua tai ainakin pahentua kivun myötä. Kivun oireita ovat esimerkiksi aggressiivisuus, itsensä kirputtaminen, nuoleminen tai pureminen, syrjään vetäytyminen, tiettyjen liikkeiden varominen (esim. hyppääminen autoon) tai jopa yliaktiivisuus.

 

koiran kivunhoitoa hieronnalla

koira hieronta rentouttaa ja auttaa kireyteen

koiran kivunhoitoa hieronnalla starlife

Varaa aika koirahierontaan!

 

koirahierontaa iisalmi.jpgkoirahierontaa työkoiralle.jpgkoirahieronta kotikoiralle.jpgkoirahieronta harrastavalle koiralle.jpg

 Koirahieronta sopii koiralle kuin koiralle!

 

Huomioithan, että koirasi on päässyt tekemään biologiset tarpeensa ennen hoitoa. Hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lisää virtsaneritystä ja suolentoimintaa.

Toimipisteemme vieressä on Iisalmen kaupungin ylläpitämä koirapuisto, jossa voi käydä ulkoilemassa ennen hoitoa.

Kymmenen kerran sarjalipulla, 11. kerta ilmainen.
 
 

 

 

 

 

 

 

Starlife
Rovastinkatu 4
74120 IISALMI

Puh. 0440 672 729

Powered by CMSimple
| Login | Layout Kopio-Raksa 2014